Sider

fredag den 28. august 2009

Udrykningskørselskursus på Djursland.

I dag er jeg netop hjemvendt fra Ring Djursland, hvor vi har været på kursus i udrykningskørsel!
Det har været et par dage med fuld gas, adrenalinchok, smadrede biler (vi skal have unævnelige mængder kage i klassen, i næste uge!) og sjov for alle pengene!

Vi har lavet øvelser i spritnye Avensis´er (den bil jeg startede i havde kun kørt 56 km!), små rappe Huyndai´er og store Sprintere. Christian, som var min køremakker det meste af tiden filmede blandt andet en af øvelserne (uden jeg havde opdaget det!). Jeg kørte ud på en glatbane, som skrånede ned af bakke, hvorpå Christian trak håndbremsen = 360 grader rundtur! Jeg kan ikke finde ud af at få videoen direkte herind, men I kan se videoen her!

Desuden kørte vi chikanekørsel i 4-5 timer sammenlagt. Det gik ud på at et hold kørte ambulancen (som ikke havde det så godt, efter et sammenstød tidligere på dagen), og resten af holdet kørte rundt på kryds og tværs i små hurtige biler, kassevogne og lastbiler, i forsøget på at genere ambulancen mest muligt på dens fastlagte rute fra A til B. Det var voldsomt grænseoverskridende og som timerne gik kørte folk mere og mere sindssygt. Der var da også nogle stykker der blev sendt i Pit af betjenten, med et gult kort og på de 2 dage blev der smadret 3-4 biler - heldigvis (og det var vitterligt held!) var der ingen der kom til skade. På trods af manges fordomme, stod jeg ikke for en eneste skade!;o)

Da jeg endelig var på vejhjem af motorvejen i min egen bil føltes de 130 km/t. som absolut ingenting - mon jeg nogensinde vil tænke "orv, det var vildt" om nogen form for kørsel fremover?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar