Sider

mandag den 29. december 2008

Op på cyklen igen...

Så er julen vel overstået - nu er det slut med flæskesteg, slik, konfekt og chokolade en masse.
Som start på min nye sunde livsstil var jeg ude at kigge SlushCup i lørdags. Hem der havde valgt at lægge et løb på 3. juledag ved jeg ikke, men hvor var jeg glad for at jeg bare skulle heppe og ikke selv køre! Det var en kold fornøjelse, men det var hyggeligt at hilse på en del af gutterne fra klubben; jeg synes at der manglede en del, men det er nok diverse julearrangementer, skiferier og lign. der spiller ind.

Opmuntret af stemningen fra Slushen havde jeg sat min far stævne i dag, på det røde spor. Cyklen skulle luftes, og jeg var smerteligt bevidst om at det er maaaange måneder siden den sidst havde været ude og snuse til mulden. Der er ingen vej uden om det, ej heller en pæn måde at sige det på: jeg er færdig. Død som en sild. Helt ude af spillet. På forunderlig vis har jeg mistet min føling med cyklen, mine små tips og tricks og værst af alt: mit "cykelsyn". Uanset hvor ihærdigt jeg prøver at lade være bliver mine øjne ved med at søge hen 1½ meter foran mit forhjul, i stedet for de 10 meter, hvor jeg plejede at have fokus.  Det gør selvfølgelig at min kørsel bliver totalt uigennemtænkt, og ikke særlig hensigstmæssig. Det skal der helt klart rettes op på!

Jeg har også lovet Jannik, at jeg vil køre fra ham til Hustlernes Nightride race den 14. februar (Skal du med? Tilmeld dig her: www.nightride.teamhustler.dk), så der skal vist lige ske noget drastisk den næste 1½-måneds tid. Ovenpå denne dag vil jeg trøste mig med, at jeg kun styrtede en enkelt gang i dag, og det kun er mig der har fået blå mærker, ikke lågen!;o) 

   
Godt at der er lang tid til nederdelsæsonen starter...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar