Sider

fredag den 22. august 2008

Polar afslører alting!

Efter at have slidt og slæbt for at skaffe mig en Polar, er jeg nu blevet i tvivl om, om det nu også var så genial en idé. Hvorfor? Jo, normalt kan man jo sjusse sig frem til "jeg har trænet 3 gang i denne uge" eller "Jeg har nok cirka været ude 50-60 km. i ugens løb". - Men nej, med Polar ved hånden går den ikke!

Koldt og ubamhjertigt fortæller den mig, at jeg kun har trænet 2 timer og 26 minutter i denne uge! Det er bare slet, slet ikke nok. DustCup afd. 7 nærmer sig med hastige skridt og hvis jeg skal have en chance for ikke at blive taget med en omgang af Christian, der træner intervaller som gjaldt det livet, så må jeg stramme mig an.

Planen var at komme i skoven 3 gange om ugen, men da jeg stadig ikke har fundet en køre-makker her i Mariager volder det lidt problemer. Jeg har været i skoven en enkelt gang, hvor jeg fandt en 5 km. lang MX-agtig rute, men det er ikke helt optimalt, da der er tusindvis af løse, korte, tykke grene rundt på hele ruten og jeg stadig ikke har fået et ekstra geardrop til min nye ramme.
Den nye, reviderede plan er derfor at jeg bare skal ud at køre 3 gange om ugen, og at hver tur skal starte med 3 x op/ned af Hohøj (110 hm.). Noget siger mig at jeg kommer til at fortryde det, men som Steen go´e ben siger, så "må det gerne gøre ondt" - det kan jeg vist også godt være rimelig sikker på, at det kommer til.:o)

Udsigten fra Hohøj - den kommer til at være velkendt...Derudover er jeg begyndt at løbetræne igen (sådan går det, når man vælger Sport & Sundhed), i dag har vi løbet Cooper-test. Jeg har ikke løbet de sidste 4 måneder, hvor jeg besluttede mig for at stoppe fordi jeg blev ved med at døje med skinnebensbetændelse, men nu får det altså en chance til - her er det jo skovstier og løbebaner vi kommer til at bruge, så det burde ikke være lige så hårdt, som asfalten jeg plejede at bruge derhjemme...
På de famøse 12 minutter løb jeg 2270 m., hvilket giver mig et kondital på 42,6 som svarer til "over middel". Jeg blev taget med en (okay, måske flere) omgange af nogle af fyrene, men til gengæld var jeg den kvinde der løb længst - man er vel konkurrencemenneske?;o)

/Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar