Obs! Denne opskrift er til en stor springform på 31 cm.
Bund:
300 g. Digestive, knuste
75 g. Mandler, finthakkede el. pulveriseret
90 g. smør, smeltet.
Cheesecake-masse:
600 g. fuldfed flødeost
300 g. smør (2-3 spsk heraf må gerne være vaniljesukker)
½ liter piskefløde
6 øko lime, saft og skal
6 bl. husblas
Topping:
2 ps. frossen mango
6 passionsfrugter
3 spsk. rørsukker
¾ dl. vand
5 bl. husblas
Sådan gør du:
Beklæd en stor (ø31 cm) springform m. bagepapir i bunden og kageplast i siden. Bland ingredienserne til bunden og pres den hårdt ned som bund. Sæt på køl.
Pisk sukker og flødeost godt sammen og rør limeskal heri. Udblødt husblassen i koldt vand, og smelt den herefter i et par skefulde limesaft. Når husblassen er smelter røres resten af limesaften i for at køle massen. Rør limesaften i oste-massen. Pisk fløden til blød flødeskum og rør det i ostemassen til en homogen masse. Fordel massen over kiksebunden (bank den hårdt i bordet et par gange for at undgå luftbobler) og glat toppen. Sæt på køl.
Kom kødet fra passionsfrugterne og vandet i en lille gryde. Varm det op og lad det småkage et par minutter. Kam massen igennem en sigte, så du får kernerne fra, bland passionsfrugt puréen i en gryde sammen med mango og sukker. Varm det op og lad det småkoge 5-6 minutter. Blend det hele jævnt med en stavblender og smelt den udblødte husblas i. Fordel massen forsigtigt over kagen og stil den på køl - gerne natten over.
Jeg er dybt taknemmelig for den vejledning og støtte, jeg modtog i et af de sværeste øjeblikke i mit liv. Da jeg følte mig håbløs efter at have mistet min partner, blev jeg vist en vej til forsoning og helbredelse af Dr. Agba. I dag er mit forhold stærkere, fyldt med fornyet kærlighed, tillid og lykke. Jeg vil for evigt være taknemmelig for den visdom og hjælp, der gav mig den person, jeg elsker, tilbage. Kontakt denne spiritualist via e-mail på: ( peacefulhome1960@zohomail.com ) eller WhatsApp på: ( +2348104102662 )
SvarSlet