½ ds. kondenseret mælk
80. g. smør, smeltet
50 g. havregryn
150 g. hvedemel
150 g. sukker
50 g. brun farin
1 æg
1 æg
Lidt salt
100 g. grofthakket mørk chokolade
Kog den kondenserede mælk lidt ind, så den bliver tykkere og mørkere i det - rør i det, så det ikke brænder på. Lad den køle lidt af, og rør alle ingredienserne, undtagen chokoladen sammen. Sørg for at cookie-dejen er kølet af, inden du rører chokoladestykkerne i - det glemte jeg, så chokoladen smeltede ud i og gav mig marmor-cookies i stedet.
Bages i 8-9 minutter v. 170 grader (varmluft).
Bages i 8-9 minutter v. 170 grader (varmluft).
Hvor længe og ved hvilke grader skal de bages?
SvarSletI min ovn skal de have 9 minutter v. 170 grader (varmluft
Sletmhhhhhhhhh lyder godt
SvarSletHei ,er det en halv Dåse eller 1/2 dl condensert melk?Annie
SvarSletDet er en halv dåse.
SletHar givet mine 10 min, og de flyder ikke ud kan mælke være for tyk 🤔
SvarSlet