Sider

tirsdag den 28. august 2012

Grillet carpacciosalat m. speltkerner.

Her til aften fik vi en ny, utroligt lækker ret. Jeg fandt inspiration hos Femina, der ofte har mange lækre retter.

Til 2 pers.skal du bruge:

1 lille roastbeef, ca. 500 g 
salt og peber 
2 dl speltkerner
50 g blandet salat
1 håndfuld basilikum 
2 pærer i tynde skiver 
2 spsk. olivenolie 
1 spsk. balsamicoeddike 
50 g ristede mandler 
høvlet parmesan 
salt og peber 

olie til stegning  

Steg roastbeefen i olie på en varm pande eller grill. Den skal være 56° i midten. Krydr med salt og peber. 
Kog speltkernerne møre i saltet vand og afkøl dem herefter med koldt vand.
Skær kødet i så tynde skiver som muligt, og anret det på tallerkenerne. 
Vend salat, speltkerner og basilikum med olie og eddike. Anret kødet toppet med salat, pærer, mandler og parmesan. Krydr med salt og peber, og servér straks. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar