Sider

onsdag den 16. november 2011

Findes der andet end sex-chat?

Jeg er i gang med at læse en krimi, hvori 10-årige piger chatter om kæreste og sex på nettet. Lidt foraget siger jeg til kæresten, "Ej, tror du at det er realistisk at 10-årige sex-chatter?". Han er helt overbevist, imens jeg stadig er ret skeptisk.



Hvad gør en kvinde i nød? Hun Googler "Chat". Okay, godt nok er de øverste 5 resultater

"Vil du være utro? Gratis chat"
"Sex- og score chat"
"Ægte erotisk chat"
"Hotteste chat side online"
"Chat med singler"

Okay, jeg finde en helt uskyldig chatside hos Søndagsavisen i stedet. Selv her kan man vælge imellem Sex og scor chat, International chat og Generel chat. Jeg vælger selvfølgelig generel chat, og et helt uskyldigt chatnavn som Pige20.

Efter at have været logget på (men ikke skrevet et eneste ord) i 30 sekunder er der 15 mænd der har skrevet til mig, og har tilbudt penge for sex, spurgt om jeg var til det ene eller andet og generelt være RET underlødige. Jeg sidder der med forargelsen lysende ud af mig, imens Kæresten sidder og er jeg-sagde-det-jo-agtig ved siden af.

Ponit taken. Måske er det ikke helt urealistisk at 10-årige piger bliver antastet på chatsider? (Og hvad filan skal forældrene  gøre for at undgå det?)

8 kommentarer:

  1. Puha.. det er pænt skræmmende!! :s
    Hvad er titlen på den krimi du læser? Er lige blevet færdig med De glemte piger af Sara Blædel, så mangler læsestof :)

    SvarSlet
  2. Uhh, den har jeg ikke læst endnu - er den lige så god som de foregående bøger?

    Det er 'Dukkebarnet' af Inger Gammelgaard Madsen - den kan godt anbefales!:o)

    SvarSlet
  3. Tak, jeg må lige se om de har den på biblioteket :)
    Ja, synes bogen var god. Dejligt når en bog er så spændende at det er svært at lægge den væk igen! Jeg synes faktisk at den er bedre end de 2 foregående bøger, syntes de virkede lidt tamme. Så jeg er glad for at hun igen finder sit gode skriveri frem :)

    SvarSlet
  4. Det lyder godt - så håber jeg at den ligger under træet i år.:o)

    SvarSlet
  5. Puuuuuha ... er gået igang med bogen nu! Spændende, skræmmende og eftertænksom læsning!!!

    SvarSlet
  6. when i was 10 i claimb trees it wont get better we will become like horror companys are offering 3d sex chat like this! can only imagine virtue reallity in few year? they made physical holograms also. so mutch of the problem is that we melt toghetter whit technologi

     

    SvarSlet
  7. when i was 10 i claimb trees it wont get better we will become like horror companys are offering 3d sex chat like this! can only imagine virtue reallity in few year? they made physical holograms also. so mutch of the problem is that we melt toghetter whit technologi

     

    SvarSlet