Sider

søndag den 4. april 2021

Påskeblondie

 

200 g smør 
200 g hvid chokolade 
3 æg 
125 g sukker 
125 g hvedemel 
150 g marcipan 
300 g. chokoladeæg (jeg brugte M&m's-påskeæg i lyseblå pose) 
Lidt salt

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Smelt smør og hvid chokolade sammen i en gryde.
Pisk chokoladen i æggesnapsen, riv marcipanen og tilsæt den sammen med salt. Sigt til sidst melet i og vend det til en homogen masse.
Hæld dejen i en bagepapirbeklædt form (20x30 cm) og fordel 2/3 af chokoladeæggene over dejen.

Bages i ca 25 minutter v. 175 grader (ikke varmluft).
Når kagen er færdigbagt, hakkes de sidste chokoladeæg og fordeles over kagen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar