Sider
▼
fredag den 21. juli 2017
Cookies m. chokolade og havregryn.
55 g. havregryn
300 g. hvedemel
1 tsk. natron
1 tsk. salt
1 knsp. kanel
225 g. smeltet smør
180 g. brun farin
160 g. sukker
1 spsk. vaniljeessens
½ tsk. citronsaft
2 store æg
300 g. hakket mørk chokolade
Lav havregrynene til mel i en minihakker. Kom dem i en skål sammen med sigtet mel, salt, natron og kanel.
I en anden skål røres det smeltede smør sammen med sukker og farin. Rør vanilje, æg og citron i og rør derefter de tørre ingredienser i.
Kom det hele i en frysepose og lad dejen hvile på køl i minimum 1 døgn - gerne 2-3 dage.
Lav dejen til kugler og kom dem på en bageplade m. god afstand - de flyder ud. Bages v. 175 grader (varmluft) i 12-16 minutter (jeg rullede mine til golf-bold størrelse og de fik 14 minutter).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar