200 g. brun farin
100 g. sukker
2 æg
2 tsk. vaniljesukker
270 g. hvedemel
80 g. havregryn
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
300 g. mørk chokolade
1 ds. Chokolade-kondenseret mælk (Eller 1 alm. dåse kondenserer mælk rørt sammen med 50 g. smeltet mørk chokolade + 2 Store spsk. bagekakao)
2 pk. Oreos (Jeg havde 1 pk. almindelige og 1 pk. m. browniefyd - begge dele fungerer)
Pisk smør, farin og sukker sammen. I en anden skål piskes de tørre ingredienser sammen, inden de blandes i smørblandingen. Til sidst røres den grofthakkede chokolade i.
Mas halvdelen af dejen ud i bunden af en bagepapirsbeklædt 27x33 cm form.
Fordel Oreos'ne ovenpå. Hæld din karameliserede mælk i en skål og pisk den igennem med en gaffel. Kom den i en sprøjtepose og fordel det ud over Oreos'ne.
Bages v. 180 grader (varmluft) i 20-25 minutter. Lad den køle helt af inden du skærer i den, hvis du vil have pæne snitter. - Du kan også spise den lun, men så er den snasket og med brug for en ske.;o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar