Sider
▼
søndag den 2. december 2018
Jødekager
250 g. hvedemel
100 g. sukker
½ tsk. hjortetakssalt
1 knsp. vanilje
1 knsp. salt
150 g. koldt smør
1 æg
Bland de tørre ingredienser godt sammen og kør så smørret sammen med noget af det på minihakkeren, så det ligner revet ost. Saml dejen med ægget og rul den sammen til en lang pølse med en diameter på 3-4 cm. Lad den hvile på køl i et par timer.
1 æg
Lidt sødmælk
Kanelsukker
hakkede mandler
Skær småkagerne ud i ca. 2 mm tykke skiver og fordel dem på 4 bageplader. Pensl. småkagerne med sammenpisket æg + mælk og drys med kanelsukker og hakkede mandler.
Bag én plade ad gangen, i øverste tredjedel i ovnen v. 200 grader (ikke varmluft). Bages i 9 minutter (i min ovn - dine skal muligvis have kortere/længere tid).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar