Sider
▼
lørdag den 8. september 2018
Kokos-karamel-cookie-snitter
Cookiedej:
190 g. hvedemel
115 g. havregryn
185 g. kokos
½ tsk. salt
175 g. brun farin
225 g. blødt smør
2 sammenpiskede æg
340 g. grofthakket, mørk chokolade
Forvarm ovnen til 175 grader (ikke varmluft). Rør alle de tørre ingredienser (undtagen chokolade) sammen med smør og æg. Vend til sidst chokoladen i. Fordel 2/3 af dejen i bunden af en bagepapirsbeklædt form (22x33 cm). Bag bunden i 10 minutter.
Fyld:
225. g. flødekarameller (fx. Dumme eller Wethers "chewy toffee")
1 ds. kondenseret mælk
½ dl. sirup
Hak karamellerne relativt fint. Rør kondenseret mælk og sirup sammen i en skål.
Hæld den flydende masse ud over den forbagte bund og drys karamelstykkerne hen over. Fordel den resterende cookiedej i små klatter, jævnt hen over. Bages 30(-35) minutter indtil den er gylden og færdig.
Lad den køle helt af, inden du skærer den ud i passende stykker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar